SANT JOAN LES FONTS

Poble situat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica. Visitarem l’església de l’antic Monestir Benedictí. Seguidament entrarem dins el barri vell, panoràmica  del Pont Medieval i la majestuosa església parroquial.  Anirem direcció el volcà de la Canya i la RUTA DE LES 3 COLADES de LAVA. Allà farem parada per visitar-les, així com el Salt d’aigua del Molí Fondo i la pedrera de basalt.

 

LA VALL D’EN BAS

Sortirem  dels Hostalets (catalogat com a conjunt històric-artístic) direcció el poble de Sant Privat d’en Bas. Un poble molt petit i pintoresc on podrem gaudir d’una DEGUSTACIÓ D’EMBOTIT LOCAL dins la única botiga del poble, un establiment centenari. Durant el recorregut podrem observar l’altiplà i les cingleres de Falgars. Aquest tram serà per l’antic camí ral. El recorregut ens portarà direcció El Mallol, on tindrem una panoràmica del poble i de l’espectacular muntanya del  Puigsacalm. Arribada al Hostalets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LA VALL DE BIANYA

Ruta de les esglésies i cases pairals. Sortida des d’Hostal Nou direcció l’església romànica de Santa Margarida, on farem parada per visitar-la. Seguidament, recorregut panoràmic per la zona de Sant Pere d’Espuig, on podrem veure les cases pairals del s.XVI-XVIII.